¡Hola!

Mijn naam is Loraine. Ik groeide op in het prachtige Havana, Cuba en verhuisde op 17-jarige leeftijd met mijn mama naar België.

Ik keer jaarlijks terug naar mijn geboortestad waar vrienden en familie op me wachten.

Ik raakte al snel ingeburgerd in België, ontdekte de talenknobbel in mezelf en mijn passie voor reizen.

Sinds kort wakkerde mijn creatieve geest aan toen ik me verdiepte in de kunsttechnieken van macramé.  

Als je het zou horen donderen in Keulen: macramé is een handwerktechniek waar je door draden te knopen, een patroon creëert met prachtige ontwerpen als eindresultaat.

Als je ooit bij de jeugdbeweging was, heb je vast wel eens een armbandje uit macramé gemaakt.

De techniek bestaat al decennialang en is vandaag weer helemaal hip en trendy. Ideaal als decoratie in je huis of cadeau voor moederdag.

Mijn eerste creaties waren macramé plantenhangers. Ik had ondertussen mijn living en tuin al opgevrolijkt met een te veel aan fleurige planten in mijn hangers, dat ik op een dag besliste ze voor speciale gelegenheden te schenken aan vrienden of familie.

De reacties waren positief, de verbazing groot als ik vertelde dat ik alles zelf had gecreëerd.  Ik besliste om me hier verder in te verdiepen.

Elke week een project was mijn doel.

Ik maakte plantenhangers, lampenkampen, wandtapijten, kussenslopen, speenkoordjes en veel meer andere leuke accessoires. 

Macrameline was geboren!

Wil je meer weten over het land waar ik vandaan kom? 
Mijn goede vriendin Sara deelt niet alleen de passie voor salsa en rum met mij. Zet je lekker cosy in je zetel en lees onverbloemde verhalen over haar ervaringen in Cuba. Ze zag al meer van Cuba dan mijn hele familie samen. Op haar eigen unieke manier en met het vleugje sarcasme waar ik zo van hou, weet ze je als de beste voor te bereiden op een reis naar Cuba. 
Als je een beeld wil hebben van Havana, mijn geboorteplaats, dan kan ik alvast haar blogartikel 'waarom Havana je kippenvel bezorgt' aanraden. 
Product toegevoegd aan verlanglijstje.

Hallo, deze website gebruikt cookies.